Verkopen

Het is onze missie uw woning succesvol te verkopen.
U wil uw vastgoed in de provincie Antwerpen zorgeloos kunnen verkopen? Laten we kennismaken en samen bekijken wat AVD Real Estate voor u kan betekenen. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende stappen die we doorlopen om de verkoop van uw vastgoed tot een geslaagd einde te brengen. 
Waardebepaling

Waardebepaling

Wil je je woning verkopen ? Dan kom ik graag bij je langs om vrijblijvend en gratis een schatting op te maken.

Verkoopdossier

Verkoopdossier

Wil u graag samenwerken met AVD Real Estate voor de verkoop van je woning? Dan wordt onze samenwerking vastgelegd en omschreven in een verkoopdossier.

Fotoshoot

Fotoshoot

Er worden foto's genomen van uw woning om zo uw woning op een professionele manier in de kijker te zetten.

Start verkoop

Start verkoop

Zodra de nodige documenten en de foto's er zijn, kunnen we starten met de verkoop van uw woning. Je pand wordt zowel offline (bv een immobord aan het raam van uw woning of in uw voortuin) als online (immoweb, zimmo, instagram,...) in de kijker gezet.

Bezichtigingen

Bezichtigingen

In samenspraak met jou worden bepaalde bezoekmomenten vastgelegd. Wij zorgen voor de nodige rondleidingen en geven de kandidaat-kopers de gewenste vastgoedinfo over uw pand.

Verkoopovereenkomst

Verkoopovereenkomst

Is de ideale kandidaat-koper van uw pand gevonden? Dan maken wij een verkoopovereenkomst op - in overleg met uw notaris. Nadat de verkoopovereenkomst is getekend door alle partijen, bezorgen wij deze aan de notaris zodat zij kunnen overgaan tot het opmaken van de authentieke akte.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x