Verhuren

U wil uw woning verhuren? AVD Real Estate biedt u een professionele en persoonlijke aanpak zodat u zorgeloos uw vastgoed kan verhuren. Laten we kennismaken en samen bekijken wat AVD Real Estate voor u kan betekenen. Hieronder ziet u alvast hoe we samen tot een gewenst eindresultaat komen.
Plaatsbezoek

Plaatsbezoek

Wil je je woning verhuren? Dan kom ik graag langs om de woning te bekijken en een marktconforme verhuurprijs te bepalen.

Verhuurdossier

Verhuurdossier

AVD Real Estate maakt een verhuurdossier op met de wettelijke documenten die vereist zijn voor de verhuur van uw woning.

Fotoshoot

Fotoshoot

Er worden foto's genomen van uw woning om zo uw woning op een professionele manier in de kijker te zetten.

Bezichtigingen

Bezichtigingen

In overleg met u worden er bezoekmomenten vastgelegd. AVD Real Estate zorgt voor de bezichtigingen, het informeren van de kandidaat-huurders en stelt de verschillende huurkandidaten aan u voor.

Verhuurovereenkomst

Verhuurovereenkomst

De huurkandidaten worden gescreend op basis van wettelijk toegestane criteria. Zodra u een huurder heeft gekozen, maken wij de verhuurovereenkomst op en zorgen wij voor een vlotte ondertekening tussen partijen.

description

Plaatsbeschrijving

Indien gewenst kunnen wij ook een plaatsbeschrijving opmaken bij intrede van de nieuwe huurder en zorgen wij voor de registratie van het huurcontract en de plaatsbeschrijving. Ook kunnen wij de overnamedocumenten regelen voor elektriciteit, gas en water.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x